A guppym farkából hiányzik egy darab! (? ) Vajon miért? Hogy tudom ezt meggyógyitani? Az akvárium 50literes és van 6lány és 2fiú. (Ő egy lány)
Vagy kicsipkedték neki, vagy uszonyrothadás. Gyógyszerrel meggyógyíthatod.
Elképzelhető hogy a társai ették meg!
Nekem konkrétan felfalta az egyik guppim a másikat.
Pedig rendesen voltak etetve.
Az omnipur gombára van, erre nem jó. A parakill valóban hatásos lehet, de mindenekelőtt az akváriumot kellene rendbetenni, kezdd egy részleges vízcserével HOLNAP. Addig készísd be és pihentesd a vizet. Ez a betegség egyébként általában nem magában jelentkezik, hanem darakór kísérőjeként. Nem látsz fehér pöttyöket, dörgölőző halakat? Aktívak, esznek rendesen?
Ha csak egy halnak van baja, az mechanikai sérülés is lehet, nem kell egyből vegyszerezni. Figyeld, hogy a többin jelentkezik-e valami, és az övé gyógyul vagy rosszabodik-e. Az általad használj kaják jó, de én nyers fagyasztottat is adnék a helyedben, vörös szúnyoglárvát vagy artemiát.
12:35: Egy guppi soha nem fal fel egy másikat, hacsak nem beteg, elpusztult halról van szó. Azt megcsípkedi, egy egészségeset viszont soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!