Hogy tudom kiírtani a vizibolhát az akváriumból?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 19:34
1/8 anonim válasza:
Megeszik a halak :) Ha valóban arról van szó.
2/8 anonim válasza:
Tényleg megeszik. Mi még vettünk is nekik egy időben, mert imádják :)
Kb fél óra múlva ki is lettek írtva.
3/8 Platypus válasza:
Bekapcsolod a szűrőt. A leggyengébb szűrő is összeszedi őket pár óra alatt. Ha nem működik, akkor nem bolhád van, hanem kandicsod vagy kagylósrákod.
4/8 A kérdező kommentje:
Csak a víz tetején ugrálnak ,ahogy nagyítóval nézem világosbarna színük van.Neonjaim nem esznek a víz tetejéről :(
2010. dec. 8. 20:00
5/8 A kérdező kommentje:
a szűrő folyamatosan megy .
2010. dec. 8. 20:05
6/8 Salx Narval válasza:
Nem zavarnak ők senkit, tisztítják a vizet, eleségül szolgálnak a halaknak.Hasznosak minden tekintetben.Hacsak nem fertőzött helyről kerültek az akváriumba.Én gyakran etetek velük és szeretném, ha szaporodnának, de az én falánk halaim mindet megeszik.Így csak nyáron tudom őket szaporítani az udvaron.
7/8 Salx Narval válasza:
Ja bocs,te nem szaporítani akarod.:D A Girokill és a formalin megöli, de szerintem magától is megoldódik a probléma.Biztos vagy benne, hogy vízibolha? Erről azért meg kellene győződni.
8/8 Salx Narval válasza:
Ha egy öblösebb edényt a vízbe teszel, úgy, hogy 2cm -rel a víz színe alatt van a pereme(pl egy zsinóron belógatod és így rögzíted) Majd sötétedés után egy kis izzóval megvilágítod a a vizet az edény felett ( pl led,zseblámpa, stb )A sötétből minden ázalékállat és rákocska a fényre fog úszni és így egy mozdulattal rengeteget kiemelhetsz belőlük, 1-2 ismétlés és kipecáztad mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!