Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szárított vizibolhából hogy...

Szárított vizibolhából hogy lett élő?

Figyelt kérdés
Beszórtam a halaknak a száritott vizibolhát,tegnap,és ma azt vettem észre hogy a víz tetején ugrál rengeteg kis valami .Eddig nem etettem ezzel ,de nem is fogok az tuti.
2010. dec. 8. 18:15
1 2 3
 11/22 Platypus ***** válasza:

Hülye kérdés, a vízfelszín fölött vagy alatt ugrálnak a valamik? Ha fölötte, akkor ugróvillások, és egy virágcserépből is beköltözhettek. Ártalmatlanok.

Ha vízalattiak, akkor lehet hogy most változott meg valami a vizedben, amitől jobban érzik magukat mint eddig, és csak most lettek annyian, hogy feltűnjenek.

Fagyasztott kajában is simán lehet fertőzés, egyes bacik hihetetlenül sokat kibírnak. A szárítottat ráadásul fagyasztás alatt víztelenítik, tehát elvileg sokkal több oka van a kórokozóknak felfordulni.

2010. dec. 8. 20:25
 12/22 A kérdező kommentje:
csak a vízfelszín fölött ,szóval a víz tetején ugrálnak .
2010. dec. 8. 20:30
 13/22 gfero ***** válasza:
nem Aqua-foad terméket vetél .annak van egy daphnia-pulexeo nevű terméke ami napon szárítót vízibolha .az ha nincs kiszárítva rendesen simán ki tudnak kelni
2010. dec. 9. 05:43
 14/22 Salx Narval ***** válasza:
Sehogy.
2010. dec. 9. 10:07
 15/22 Platypus ***** válasza:

Szerintem neked ilyened van: [link]

Kivenném a felszínen úszó növényeket és megmozgatnám a vízfelszínt, szerintem azt nem fogják szeretni.

2010. dec. 9. 17:11
 16/22 A kérdező kommentje:
A vízfelszín mozog ,a levegőztetőtől ,a májmoha teteje van tele .A növényt hogy ne kelljen kidobni mivel kezeljem ha kiveszem ,Hogy megdögöljenek ezek a dögök ?
2010. dec. 9. 17:35
 17/22 Salx Narval ***** válasza:
Girokill, formin, formalin, neomagnol,tímsó,Ezek közül bármelyik jó, akár mi is, az-az izé.A sót és ecetet nem ajánlom, mert ha töményebben használod, megégetik a növényt,amúgy ezek is jók lennének.
2010. dec. 9. 18:20
 18/22 A kérdező kommentje:

Ma kiszedtem az összes májmohát a víz tetejéről ,halásztam rájuk,de így is maradt sok a víztetején.

Van valami szer amit ha a vízbe öntök a halaimnak nem lasz bajuk de ezek a dögök kipusztúlnak ?

2010. dec. 10. 13:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem sok esélyed van rá... ami ezeket megöli valószínűleg a halakban is kárt tesz(nem feltétlenül öli meg őket de biztos,h nem tesz jót nekik)
2010. dec. 11. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak hogy a lényegre is rátérjünk, ez viszonylag gyakran elő szokott fordulni, nem kell tőlük megilyedni, ingyen élő eleség. A legtöbb hal imádja őket.
2010. dec. 11. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!