Szárított vizibolhából hogy lett élő?
Hülye kérdés, a vízfelszín fölött vagy alatt ugrálnak a valamik? Ha fölötte, akkor ugróvillások, és egy virágcserépből is beköltözhettek. Ártalmatlanok.
Ha vízalattiak, akkor lehet hogy most változott meg valami a vizedben, amitől jobban érzik magukat mint eddig, és csak most lettek annyian, hogy feltűnjenek.
Fagyasztott kajában is simán lehet fertőzés, egyes bacik hihetetlenül sokat kibírnak. A szárítottat ráadásul fagyasztás alatt víztelenítik, tehát elvileg sokkal több oka van a kórokozóknak felfordulni.
Szerintem neked ilyened van: [link]
Kivenném a felszínen úszó növényeket és megmozgatnám a vízfelszínt, szerintem azt nem fogják szeretni.
Ma kiszedtem az összes májmohát a víz tetejéről ,halásztam rájuk,de így is maradt sok a víztetején.
Van valami szer amit ha a vízbe öntök a halaimnak nem lasz bajuk de ezek a dögök kipusztúlnak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!