El fog pusztulni a guppim?
terhesség utolsó szakaszában előfordulhat bevérzés, hiszen képzeld csak el milyen óriásira nyúlik a bőre. A hasa hátulja is természetes hogy piros, ott átlátszik a has és azok a magzatok.
Ha belepusztul, csak akkor mentheted meg a kicsiket ha érettek(születésre készek), és ha az anya halála pillanatában jelen vagy, és azonnal intézkedsz. Máskülönben perceken belül kimúlnak ők is.
Hátha megszületnek akkor lesz halad bőven nekem is akkora volt a guppim mint egy viziló :) mikor megszült és világra hozott 40 kis guppit legalábbis ennyi volt a szülőszoba aljában de lehet fogyasztott is belőlük és a 40-ből 2 megpusztult de még így is marad.
Az én guppim gond nélkül túlélte bár bevérzést nem fedeztem fel nála,de a kloakája furcsa módon kipúposodott és elég ramatyul nézett ki,bár ez a szülés előtt 3 órával történt akkor raktam külön.
Szerintem a te guppid is túléli csak nem volt ennyi porinytra felkészülve.
Szerintem el fog pusztulni.
Csak azért gondolom mert az én barátnőmnek a guppija is így volt és elpusztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!