Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A black molly-k válthatnak ivart?

A black molly-k válthatnak ivart?

Figyelt kérdés
Vettem egy mollyt kb. 1 hónapja.Eddig totál lánynak nézett ki,de már nem úgy néz ki a farok alatti úszója.Inkább a hímekéhez hasonló.
2010. dec. 2. 23:53
1 2
 11/17 privateer válasza:
Bocsi, de ilyet, hogy képesek nemet váltani, tudtommal nem létezik a természetben. Nem vált nemet, csak fiatalon nem alakulnak még ki az ivarszervek. 3-6 hónap körül jönnek elő a jellegzetességek.
2014. febr. 21. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:

na már megint agy okoska.

olvass már utána részletesebben a halgenetikának!

2014. febr. 21. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
pl kezdd ezzel a fogalommal: protandrikus hermafrodita
2014. febr. 21. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:
ja és még mindig a második vagyok nullára lepontozva
2014. febr. 21. 21:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Volt 2 mollink. Az egyik fiú,a másik lány.A boltostól is különböző neműeket kértünk,és az úszójuk alapján ez stimmelt is.

Ezután történt egy szülés(nem voltunk tanúi,csak 1 kishalat sikerült kimentenünk)

A fiú meghalt,a nőstény magára maradt,az úszója pedig azóta tökéletesen úgy néz ki mint egy hímé.

Aki ezek után állítja,hogy nem tudnak nemet váltani,az nyilván azzal magyarázza ezt a történetet,hogy nekünk valójában egy fiúnak kinéző lányunk volt(aki leszült majd elpusztult) és egy lánynak kinéző fiúnk,aki mostmár teljesen kifejlődött,ezért már a rendes neme látszik.

2014. ápr. 24. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
nem a lány halt meg?
2014. ápr. 24. 20:58
 17/17 anonim ***** válasza:

A második vagyok.

Olvassátok a kép alatti mondatot!

[link]

2014. máj. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!