A hálószobába lehet akváriumot tartani, mármint nem hangosak azok a kütyük amik az akváriumban vannak (pl: vízforgató, levegőztető stb. )?
Hálószobába nem ajánlják az akváriumot.
Nekünk jelenleg egy szobánk van, ezért nekünk is itt van velünk, most cseréltük le egy fedett szettre a régit, mert nagyon csobogott, és zúgott a szűrő. Sokat számít hogy van-e fedele az akváriumnak amit oda szánsz.
Egyébként igaza van az egyik hozzászólónak, néha olyanokat cuppantgatnak (levegőt nyomnak át a kopoltyúfedőkön), meg ha kergetőznek csobbanó hangot hallani, hogy az hangosabb mint a kütyük együtt:)
Kedves kérdező!
Nekem is a szobámban van és imádom! A falra rávetül a hullámzó víz-gyönyörű :)
Egyébként a levegőztető szokott hangos lenni, de nem muszály beletenned, tegyél bele inkább több növényt!
HA 120liter felett vásárolsz akkor kellesz egy külső szűrű(biológiai tisztitásra kell), de megnyugtatlak, az egyáltalán nem hangos.
Ez a szűrőn múlik, nekem hálószobába van több akvárium, ha le esik a parkettára valami arra már felkelek.
Csináltam egy videót: https://www.youtube.com/watch?v=dTlJMN0A2A0
Amikor kihúzom a belsőt az a külső hangja, nincs hangja, zéró decibel, tehát 0.0000000 hangja van az akváriumnak.
Persze vannak néma belsők is, van 2 db aquael fan1-em azok is némák, a resun, sera traktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!