A jávai moha tényleg nagyon ritka növény?
Figyelt kérdés
Itt olvastam hogy milyen jó kis növény, sok mindenre lehet használni és speciel valami talajtakarót keresek.... na mindegy és mikor megkérdeztem a boltos nézett rám meredve és azt mondta hogy húú hát az nagyon ritka mert jóesetben 1 évben 2x vagy 3x tudnak szerzni. Én meg itt olvastam hogy ti simán elmentek boltba és megveszitek. Hogy van ez ????2010. nov. 26. 16:02
11/18 anonim válasza:
Én szeretnék majd élni ezzel a lehetőséggel.
12/18 anonim válasza:
Nyugodtan írj privátot, a részleteket megbeszéljük.
13/18 anonim válasza:
Menj át Debrecenbe, én ott vettem a Tropicalfishben (Piac u.)Sztem. ott mindig van és nagyon szép "gubancot" kaptam 800 Ft-ért
14/18 anonim válasza:
Én Nyír1től nem messze lakom. De én is nemrég szereztem az akvarista.hu-ról jávai mohát. Már kezd növögetni is. Most futtattam fel két egymásba sodort levegőztető csőre, és dekorációt csináltam belőle. De szépen nő, úgyhogy ha megnő, és kellesz valakinek, írjon bátran, és megbeszéljük.
15/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Én is a bírósággal szembe, a GALA-PAGO-ban szoktam venni mindent. Tényleg nagyon segítőkészek, de jávai mohát nem tudtam szerezni onnan. Nekem is azt mondták, hogy évente 2-3* van.
16/18 A kérdező kommentje:
na utolsó előtti!! ha nem messze lax nyír1től és van is mohád én nagyon szívesen fogadnék egy kis marékkal:) ezt keresem már 2 hónapja de nem találom akvaristán is kiirtam de semmi hol laksz ami olyan közel van nyíregyhez??
2010. nov. 28. 17:37
17/18 anonim válasza:
Na, akkor ha nem voltál a NÉMÓBAN, akkor öltözz és sipirc! Most voltam De. és van jávai és gömb moha olyan 5-700 forint körül, és rengeteg növény, sőt garnélákat is tartanak, igaz azoknak egy picit húzósabb az áruk, de van red cherry is, az olcsóbb!
18/18 anonim válasza:
Én egy internetes apróhirdetésben láttam (azt hiszem expresz) a boltihoz képest sokkal olcsóbb volt és ha jól emlékszem postázzák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!