Milyen talajporszívót vegyek?
Nincs olyan, hogy legjobb márka, de a Sera a jók között van.
A Trixe-nek van elemes is, igaz az drágább. [link]
Legegyszerűbb egy képpel:
Megjegyzem nem szépségkiállításra készült :D
Ami nem látszik, hogy a flakon alja le van vágva. A tömítés sima szatyor csíkokra vágva, ez volt kéznél. Szegetelőszalaggal kicsit kultúráltabban néz ki, dehát nem ez a lényeg.
Bocsánat kedves kérdező,de pont én is egy hasonlót szerettem volna kérdezni.
Murr tőled!
Láttam a képen a talajporszívót amit belinkeltél,szeretném megkérdezni,hogy ezt hogyan is használod.Mert ahogy elnézem elkészíteni egyszerű.Köszönöm előre is neked.
sztem talajporszívo helyett vegyél algaevő halat
ez a hal is megeszik mindent (halürülék stb)
és olcsón kijössz
Az algaevő hal esetleg kajamaradékot eszik, ürüléket nem... Nem helyettesíti a mulmozást.
Erika:
Úgy használom, hogy belenyomom a flakont a kavicsba és megszívom a csövet egy vödör felett. A vákuum felkapja, megemeli a kavicsot, viszont nincs akkora ereje a nagy keresztmetszet miatt, hogy leszívja azt. Viszont a kosz könnyű, az lefolyik, a kavics csak kavarog. És így folytatom, megyek körbe a megtisztítandó részeken. Utána pedig visszapótlom a leszívott vizet az előre bekészített friss, pihentetettel. Csak annyit kell kitapasztalni, hogy mekkora flakon kell a csövedhez, ha túl kicsi, akkor szívja a kavicsot is, ha túl nagy, akkor nem szívja ki a koszt. De a fél literes nekem jó a slaghoz is, kisebb csőhöz a fél literesnek a felét használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!