Hogyan kell sófürdőt csinálni a bettának?
A párom kérésem ellenére is betelepített egy 10L akváriumot. Fogalma nem volt semmiről, így a halak megbetegedtek...túltelepítettek voltak stb. Megsajnáltam és elmentem bevásásrólni :) Újraépítettem az akváriumot, kifőztem a köbeket, letisztítottam a növényeket, antoklórt és parakillt tettem a vízbe. Van fűtőszálam, és szürős levegőtetőm.
Az akciba 3neon 2 házmester és egy fiúcska betta van. Mostmár látom hogy kicsit múlóban a darakór, de a betta farkán fehér pamacsok vannak és tépázott. Ha jól gyanítom ez uszonyrothadás, vagy gomba és azt olvastam hogy azon kívől hogy az akváriumba egy csapot teáskanál sót tettem, még egy sófürdő sem ártana. De azt hogy kell csinálni.
Kérek szépen tanácsokat... ha valamit nem jól írtam nyugodtan javítsatok ki!
Üdv.: egy extra kezdő akvarista
Ja és az miért van hogy csak 26fokra fűt fel a fütőszáll? hogy kéne 30 fokos vizet csinálni? hogy a korokozók pusztúljanak?
Köszi a választ!
De ha mégis megpróbálnám így akkor hogykéne a sofüdőt csinálni?
Meg hogy kéne 30fokot csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!