Márványsügér nemének megkülönböztetése?
Kifejezetten nehéz őket megkülönböztetni. Kis korban szinte lehetetlen, 4-5 centis korukban már valamicskét látható: a hasúszók a hímeknél egyben vannak, míg a nőstényeknél a 2 hasúszó elkülönül, de nem minden alfajnál! Szóval nem egyszerű.
Nagy méretűek, ezért legalább 300-500 literes akváriumot igényelnek. Javaslom, hogy vegyél 6-8 db-ot és majd kiválnak a párok. Lapos felületekre ikráznak, rakj palát, vagy lapos köveket az akváriumba.
Üdv,
Köszönöm a válaszokat!Igen tisztában vagyok azzal hogy nagy helyet igényelnek de olyan szépek hogy megéri!:D
Csak sose tudtam megkülönböztetni őket de majd figyelgetem most már!Köszike szépen
Anyagilag nem lesz semmi, csak 1 db. külső szűrő 40000 hozzá. És kell még mellé kiegészítő szűrés is Pl. 2db belső szűrő és még sok-sok minden. Évekkel ezelőtt nekem is voltak Márványsügereim, és kifejezetten intelligens és szerethető halak. Ha pénzt és időt is tudsz rá áldozni, akkor szurkolok és kívánom hogy legyen benne sok örömöd.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!