Lehet eggyütt tartani a neonhalat a guppit és az alganyalót?
Figyelt kérdés
Amúgy az akvi 25 literes2010. nov. 20. 09:16
1/10 anonim válasza:
Igen, de érdemes egy 2x ekkora akváriumot beszerezned.
2/10 kzs válasza:
Ebben megoszlanak a vélemények.
Ami engem illet, én nem tenném, mert igaz ugyan, hogy nem bántják egymást, de a guppi élénk, aktív hal, a neonhal ezzel szemben nyugodt, lassú. Különben a SERA tanácsadó füzet nem ajánl efféle párosítást, hogy nyugodt halak élénkekkel legyenek, mive ez egy lehetséges stresszhelyzet.
3/10 kzs válasza:
/Az előbbi válaszadó vagyok/
Mi az hogy "alganyaló"? Ez mi akar lenni? (kicsit világosabban írd le)
4/10 anonim válasza:
Ancistrus 25 literre kizárt, inkább 4 oto lenne "jó", de nekik is kicsi ez az akvárium. A neonoknak szintén, bár a párosításukkal szerintem nincs baj, a guppi sem annyira élénk, hogy zavarja a neonokat. Megfelelő helyen!
Én egy ekkora akváriumban 4 guppit tartanék néhány csigával, esetleg garnélával.
5/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk a kereskedésben ők is inkább a guppit ajánlották.Vettünk 3 hímet. Szerintetek így jó lesz nekik?
2010. nov. 21. 11:14
6/10 A kérdező kommentje:
amúgy valamilyen alagaevő fajtára gondoltam, pontosan nem tudom a fajtáját. boccs
2010. nov. 21. 11:22
7/10 anonim válasza:
Pontosan ha alganyalót akarsz, akkor "törpe szívóharcsát" vegyél, mert az nem nő meg nagyra. Az pont jó lesz oda, és az nagyon szépen takarít.
8/10 A kérdező kommentje:
Kössz, de kb hány cm-esek? 4-5?
2010. nov. 23. 19:48
9/10 kzs válasza:
Igen, az az "alganyaló", amit az előbbi válaszadó írt (törpe szívóharcsa) kb. 4,5 cm-re nő meg. Csapathal, egyedül semmi esetre se tartsd. Legalább 4 db kéne belőle. Kedves természetű halacska, nem lesz vele gondod.
10/10 A kérdező kommentje:
az kedvességgel semmi baj de olyan 2-3 és fél centiseket tudtok???
2010. nov. 27. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!