Van sziámi harcoshalad?
Figyelt kérdés
Ha van tölts fel képet:)2010. nov. 17. 17:17
11/18 anonim válasza:
Akvaristán nem próbáltál keresni koronás csjszit?Sajna csajokból gyengébb a felhozatal a boltokba.:(
Talán lesz pár koronás utód így is.
Hány bettád van össz?
12/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg 5 hím,14 nőstény.A többit elvittem a halashoz,kaptam érte 5 forint értékben haleledelt:(Azért akarom a ritkábbakat tenyészteni pl fekete,koronás.Hátha többet érnek.
2010. nov. 17. 19:38
13/18 A kérdező kommentje:
A képfeltöltés azt írta túl nagy a képfelbontásom:(:(
2010. nov. 17. 19:59
14/18 anonim válasza:
Át kell akkor méretezni.Power pointtal át tudod.80-80%-on sztem már jó lesz.Vagy küld el nekem emailben és felteszem neked.Tudsz privit írni.
15/18 A kérdező kommentje:
Jujj
2010. nov. 17. 20:12
16/18 A kérdező kommentje:
Szombaton megpróbálom,oks?De csak ha tényleg érdekel.Remélem nem csak én vagyok sziámi b@zi.
2010. nov. 17. 20:14
17/18 anonim válasza:
Persze,h érdekel!Teljesen beléjük bolondultam,épp azt tervezem,h a többi halat elpasszolom és csak betta lesz meg a takarító brigád.Ők nem is halak,ők annál többek.
Privit tudsz írni,oda le se kell kicsinyíteni a képet.Ott van a válaszomnál,h privát e-mail nekem.:)Várom,ne csigázz szombatig!:D
18/18 anonim válasza:
Van! A neve buborék majd teszek fel képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!