Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Vehetek még halat? 4 db-ot?

Vehetek még halat? 4 db-ot?

Figyelt kérdés

45 l akvárium ,10 neon, 2 oto .

Lányom nagyon szeretne bele pink dániót .4 elférne még ?

2010. nov. 16. 17:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak élő növények vannak,úszó is.Hetente cserélem a vizet részlegesen ,növény tápozok,a halakat változatosan etetem .Becsületesen karbantartom,különben nem is vettem volna meg a gyerek szülinapjára.A lakás díszének tartom,és mégis csak élő kis állatokról van szó amiről gondoskodni kell .
2010. nov. 17. 09:59
 12/13 Frontosa ***** válasza:

Azért ne essünk már túlzásokba.

Egy 45 literes akvárium egy csapat 15 fős neonhalat simán elbír (én ezt preferálnám), vagy egy kis csoport ékfoltos razbórát, guppit vagy zebradániót a 10 neon mellé (pinket felejtsétek el). Ezeket a gyerekek is szeretik, viszont csapatban legalább 6-8 db-ot érdemes tartani, ami viszont már kérdéses. A dánióknak nagy mozgásigényük van, az ékfoltos razbórának meg nagyobb a helyigénye a megnő. Talán guppiból 3-4 db-ot lenne célszerű, de akkor már +5-6 neon jobb lenne, sokkal szebben is mutatnak nagyobb csapatban. A legjobb megoldás egy nagyobb akvárium lenne. Üdv

2010. nov. 17. 12:24
 13/13 A kérdező kommentje:
2 hónapos ez az akvárium,nem áll szándékomban nagyobbra cserélni mivel elhelyezni csak pont ekkorát tudtam .Szóval a helyhiány miatt van ekkora.Azt hiszem marad így ahogy van .köszönöm
2010. nov. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!