Lehet-e tévét tenni akvárium fölé?
tedd az akvárium mögé.
azon úgyis átlátsz, ha jó film megy és látod a halakat is.
dupla élvezet:)
Az akváriumnak 30cm magasan kell lennie, minimum, mert különben nem tudsz benne vizet cserélni, mert ugye a vödör lejjebb kell legyen, hogy a víz átfollyon bele.
Az akvárium fölött is kéne hogy maradjon 30cm hézag,
hogy kényelmesen tudj belenyúlkálni, tisztítani.
De kell oda valami takaró lap is, hogy ne világítson a szemedbe a neon ami a tetején van.
(egy 2db-ból álló csúsztathatós üvegtető sem ártana aki tetejére, hogy ne jöjjön ki a pára)
A szekrény tetejére meg rakod a TV-t.
Akkor nézzük:
A földtől 30 magason egy polc, rajta akvárium ami mondjuk 30cm magas, fölötte még van 30cm hely.
Ez összesen 90cm, ha a bútorlap vastagságát nem számolom.
Tehát 90magasan lesz a TV alja.
Ha ágyból nézed ezt a TV-t kitörik a nyakad. Nem?
Ezt gondold végig.
Meg lehet csinálni, csak mittomén, ha az akvárium fölött kisebb helyet hagysz, akkor kínlódni fogsz tisztításkor.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:33
Köszi hogy kijavitottál!!Ezért legközelebb csinálhatsz velem valami olyat amit úrilány nem ír le!!
Ezzel csak arra szerettem volna utalni hogy nem neked válaszoltam és jó kutya nem ugat át a szomszédba!!
Lehet nem túl magas 90cm, ezt döntsd el te.
A nagymamám is a szekrény tetejére rakta a tévét, de ő még magasabbra, mert félt hogy sugároz és rákot kap tőle.
Nekem meg kiskoromban kitört a nyakam ha tévét akartam nézni, ezért inkább nem is néztem, nade ez már mástészta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!