Milyen nagyobb testű (10-12cm) édesvízi halak vannak?
Huhh, rengeteg.
www.diszhal.info
Itt mindennek megtalálod a méretét. Kb. minden második hal megnő ekkorára.
Nincs mit!
Csak közben eszembe jutott, hogy ezek csak a díszhalak, nálunk élő tavi halak még: harcsa (leső, folyami), törpeharcsak, amur, keszegfélék (dévér, vörösszárnyú, stb.), ponty, kárász, süllő, csuka, angolna, balin, kecsege. Ilyesmik.
A cápa márna is szép, és elég nagyra nő, az viszont szelíd nagyon, nem bántja a kis halakat sem, csak szeret ugrálni, még ha tető is van az akváriumon, akkor is felugrik és szétcseszi a saját pikkejeit az akvárium tetővel.
Meg a botia is szép és jó fej, az sem bánt senkis, az csak a csigákat eszi meg ha vannak az akváriumban, és ha benyúlsz, vigyázni kell, mert szúrós szája van, úgy megszúrja a kezed, hogy 1 hétig fáj utána :)
Utolsó! Ma voltam az állatkereskedésben, és nem akartam és semmi mást, csak jó sok növényt, meg egy fénycsövet venni. De hát, megtetszett egy koronás betta. Így meg is vettem. Íme egy kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!