Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Karantén akváriumnak mekkora...

Karantén akváriumnak mekkora akvárium kell?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 11:15
 1/4 Salx Narval ***** válasza:
100%
Akkora, hogy a legnagyobb halaid is kényelmesen elférjenek benne.Ara is gondolj, hogy esetleg szaporítani fogsz benne, vagy ivadékokat nevelni.Nyilván a neonoknak vagy hasonló méretűeknek, nem kell 20literesnél nagyobb , a vitorlásnak, kell legalább 40-50literes.Ebbe is kell minden felszerelés. Én növényt is tartok benne és sötét háttérrel próbálom növelni a biztonság érzetüket. Ez 50 literes és van még egy 25-30 literes üzemen kívül a kisebb halaknak, ivadéknak, mikor melyiknek.
2010. okt. 30. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem egy 20 literes van, és 1 növénykét is raktam bele, meg egy kis szűrőt.
2010. okt. 30. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Akvarisztika boltban én ált. kis halakat veszek, arra meg elég a 20 liter még egy vitorlásnak is ha még picike.
2010. okt. 30. 14:40
 4/4 Salx Narval ***** válasza:
Ez mid igaz, mármint, hogy kicsi halakat veszel.Mi van ha felnő és kezelni kell? Néha ki kell venni a beteg halat, halakat, akkor egy kicsi akvárium, még streszt is okoz a betegség mellett.Szóval nem árt,ha egy kicsit nagyobb.
2010. okt. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!