Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Igaz hogy vannak a Balatonban...

Igaz hogy vannak a Balatonban 2-3 méteres harcsák akik megehetik a vízben fürdőző babákat?

Figyelt kérdés
Még nem történt ilyen, de van ilyen veszély? Ugy tudom ezek a harcsák a kacsákat is megeszik a part mellett a sekély vízben.
máj. 17. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Mit keresne egy csecsemő egyedül, védtelenül a mélyvízben? Mert ha ott van, nem a harcsatámadás a legvalószínűbb, ami történik vele.

Amúgy elméletben persze, hogy meg tudna enni egy csecsemő méretű prédát egy akkora ragadozó hal. De hogy történne ez meg?

Mert, gondolom világos, hogy nem a sekély, pár centis kis vízben ragadná el a pancsoló gyereket az anyja karjából.

Sem egy motorcsónakról.

máj. 17. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ráadásul éjjel vadászik, nagyon életszerű az egész.
máj. 17. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Ismét egy remek bizonyíték a természettudományos oktatás hiányosságaira. + az elemi logikáéra is. Szerinted mekkora hír lenne belőle, ha ez valóban megtörténne? Több okot is leírtak már, hogy miért lehetetlen, csak egyet tennék hozzá. Láttál te már halat olyan vízben, ahol több ezer ember fröcsköl, kiabál, ugrál stb... Ezek a halak a nyugalmasabb részeken vannak, nádasok környékén. Ott meg mit keresne egy baba? Ráadásul egyedül.
máj. 17. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:
O yeah
máj. 18. 03:11
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Én is láttam már ilyet a saját szememmel. A gyanútlan anyukák jókedvűen fürödtek a vadvízben, nem is tudták milyen veszély leselkedik rájuk. Derékig érő víz, kézben a babáik, mindenki pancsolt. Egyszer csak előugrott a harcsa, felágaskodott fenyegetően a 2-3 méteres magasságával, majd goromba módon kikapta az egyik anyuka kezéből a kisbabát, hogy akkor én ezt most elviszem. Még távozáskor meg is fenyegette a szülőket hogy el ne merjék senkinek mondani mert nagy baj lesz. Szóval igen, volt nagy sírás rívás de az eset nem került be a híradóba mert nagyon féltek az anyukák a gonosz harcsa bosszújától. És ez a harcsa azóta is a fürdőzőket lesi.
máj. 18. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!