Meddig bírják így a guppijaim?
:D Elképzeltem, ahogy fújod nekik a levegőt:D
Namost ezzel nagyon kevés oxigént juttatsz a vízbe, a porlasztón keresztül csak elenyésző mértékű oxigén oldódik be, tehát teljesen felesleges. A legtöbb akkor kerül a vízbe, ha mozog a vízfelszín, a növények által, illetve ha lecseréled a vizüket. Mekkora helyen és mennyi növénnyel vannak?
Ha mondjuk 10-15 liter körül, és vannak benn növények, akkor napokig is kibírják, nem túl oxigénigényes halacskák. Úgy segíthetsz, hogy pihentetett vízzel frissítesz nekik mondjuk 2 naponta egy keveset, nem lesz bajuk.
Én nem szeretem a guppikat minden halat halálra csipkednek!
Szerintem add oda az akváristáknak ingye hidd el csak rossz lehet egy olyan hal!
Ha megvan 40 literes az akvárium, és van benne némi növény, akkor nem is kell nekik levegőztető, semmi bajuk se lesz.
Amúgy meg ha oxigén hiányuk van, akkor felmennek a felszínre és ott tátognak levegőért. Ha viszont simán úszkálnak, akkor nem is hiányzik nekik a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!