Mit tudok tenni a beteg vitorláshallal?
Már 3 adag kicsi vitorláshal babát faltak fel a neonhalak. A nevelő akváriumban felfordult minden kicsi (nem vagy jó szülő úgy tűnik). Ez után kiviettem a neonhalakat, hogy a szülők gondozzák a kicsiket, de most meg már másodjára nem tudta a hím megtermékenyíteni az ikrákat.
Most meg úgy döntött, hogy lebetegszik a hím vitorlás hal és nem eszik.
Mégis mit vétettem, hogy ezt érdemlem?
És mit tudok kezdeni most a beteg hímmel, hogy sikeres legyen a következő megtermékenyítés? Mi lehet a baja és miért nem eszik?
Megint elkezdett nőni a nőstény hasa kb 6 nap múlv jön egy új adag ikra addig fel fog tudni épülni?
Most vettem észre, hogy valami lóg az aljáról úgy néz ki mint a termèkenyítő cső amit használ termékenyítéskor.
Valami párrzó szervi fertőzést szedhetett össze?
2 Utánna néztem de gondolta a fene, hogy olyan jól berendeztem és jó kórülmébyeket biztosítottam, hogy kicsik is leszenk, csak 2 vitorláshal és néhány csiga van a 100 literes akváriumban.
Nincs benne dísz hátul és az egyik oldalt magas hosszúkás előnövenyek vannal és 3 alacsony széles levelű arra rakják a ikrákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!