Mi történhetett? Tegnap vettem a xifóm mellé 2 plattit és neon halat.
Figyelt kérdés
Mert nagyon egyedül volt szegényke, és még aznap mikor beletettem a halakat az akváriumba egy idő múlva a xifó leült a kavicsokra kapkodta a levegőt és az uszonyai pedig megvoltak sérülve! Utána már nem is úszott ma meg már felfordulva találtam megdöglött:S Mielőtt nem raktam be az új halakat semmi baja nem volt.2010. okt. 21. 17:26
1/5 anonim válasza:
lehet valami fertőzést vittél be.
2/5 anonim válasza:
nagy volt a stressz neki,hogy új halak jöttek.Sokáig volt egyedül ?
3/5 A kérdező kommentje:
húúú elég sokáig 3 hónap
2010. okt. 21. 20:03
4/5 anonim válasza:
hogy jutott eszedbe hogy csak 1 db halat vegyél? egyébként is a xifo mellé rossz választás a neon,mivel agressziv falánk hal és csak nagyobb halfajokkal tartható 1ütt. Ha megvolt sérüéve az uszony akkor kikezdte a 2 platti.
5/5 A kérdező kommentje:
a xifó se volt egyedül volt mellette sokáig guppi stb.. csak kihaltak és én meg nem nagyon voltam itthon szüleim nem vettek és jó ideig nem volt lakótársa.
sajnáltam nagyon szép xifo volt.:S
most már mindegy.
köszönöm a hozzászólásokat
2010. okt. 21. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!