Milyen hal tartható egy hím Betta mellett?
Figyelt kérdés
Egy gömb akváriumom van, benne egy darab Bettával. Szeretnék még mellé más faját is, de nem tudom, hogy melyik az amit, nem öl meg.2010. okt. 18. 13:37
1/4 anonim válasza:
Ne vegyél mellé semmifajtát, mert vagy ő őli meg, vagy őt őlik meg! Ilyen kis gömbakváriumba főleg ne. Max, ha egy 50 literesbe tartanád, sok növénnyel és elbuvóval, akkor gondolkodhatnál el egy társon, de így semmiképp!
2/4 anonim válasza:
Az a kehely NEM akvárium. A betta is szenved benne, csak azt hiszik az emberek, hogy elvan benne...közbe meg rohadtul nem. Jó lenne ha beszereznél neki egy nagyobb akváriumot, legalább 50 literest. Sok ÉLŐ növénnyel, bújkálókkal, aljzattal. És akkor vehetsz mellé esetleg 8 db neont.
Nézd meg a helyigényét. MINIMUM 50 literes (és ez 1 db bettára értendő...2-nek már 100 liter és így tovább).
3/4 anonim válasza:
Azért nem úgy van, hogy egy betta 50l, kettő 100liter stb.
50lityisben már egy hím 3-4 nősténnyel bőven elvan és még más halak is elférnek.
Na de a válaszom:
Gömbakváriumba ne tegyél mellé semmit, sőt, amint van rá lehetőséged a bettának is vegyél egy normális akváriumot!
4/4 anonim válasza:
Második vagyok, igazad van, nem olvastam tovább, csak utólag. De gömbkehelybe akkor se való semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!