Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi lehet a halammal?

Mi lehet a halammal?

Figyelt kérdés
Az aranyhalam 1 napja az oldalán fekszik és a víz felszínén van.Reggel mikor megláttam nagyon megijedtem mert azt hittem,hogy meghalt,de hál'istennek láttam,hogy lélegzik és próbál lemenni a víz aljára de mindig az oldalára fordult és nem tudott lent maradni a víz alján.Mi lehet a baja?Segítsetek!
2010. okt. 13. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
nem vagyunk állatorvosok vidd el dokihoz ha akarod vagy vegyél egy másikat
2010. okt. 13. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy elszomorítalak, de az már nem fog vissza fordulni, talán még egy napja van. Nkem kettő így pusztult el.Próbáltam utána járni talán az úszóhólyagjával lehet valami.Megsérült talán.
2010. okt. 13. 16:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy itt senki sem orvos de gondoltam megkérdezem hátha volt már valakinek ilyen a halával!! Gondolom más is írna ha látná,hogy hogy szenved a hala!
2010. okt. 13. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sojnos rajta már nem tudsz segíteni. Megsérült az úszóhólyagja, szegény már csak vergődik.

2010. okt. 13. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:

jaja, úszójólyag.

Nekem volt egy márnám ami kiugrott, placcsant nagyot a földön, de gyorsan visszaraktuk, az úszóhólyagját ütötte be és féloldalasan úszkált az is, aztán másnapra meghalt :/

2010. okt. 15. 05:59
 6/6 A kérdező kommentje:
meghalt szegénykém :(
2010. okt. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!