A sziámi harcoshal hímje és nősténye is bánthatják egymást?
Na, akkor összegzem. Két hím, amint ivarérettek lesznek 100%, hogy bunyó lesz. Én tudtam a kicsi hímeket is együtt tartani az apucival, amíg el nem kezdtek ivarérni, akkor kellett őket külön szedni.
A hím mellé lehet tenni nőstényt, de SOHA NEM EGYET!!! Legalább kettő csajt tegyél hozzá, mert az ivarérett hím halálra hajtja a még nem fogékony nőstényt.
Egyébként volt nálam egy tűzes menyecske is, na, ő úgy ahogy volt mgszabadította az egyik hímemet a farokúszójától. Szegényt elég sokáig rehabilitáltam, mire lett farka.
Aztán: sügérrel, márnával, tetrával, stendal-hallal NE rakd össze, mert szét fogják szedni a bettát!
Mehet mellé az összes elevenszülő, lazacok, neonhalak, ilyesmik.
Évekig tenyésztettem bettát, soha, egyetlen példa sem volt rá, hogy ők támadjanak más fajta halra. Pedig sok hímem és nőstényem is volt, legalább egyszer mindegyik megfordult a társas medencében.
Szóval én abszolút cáfolom a bettákról kialakított képet.
Sok sikert hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!