Honnan szerezzek be jávai mohát?
Figyelt kérdés
Nyíregyháza környékéről kellene. Boltokban sajnos nem kapok.2010. okt. 10. 16:16
1/15 anonim válasza:
www.vatera.hu
www.epet.hu
www.expressz.hu
Ezeket próbáltad már?!
3/15 anonim válasza:
Én is az akvaristát javaslom, adj fel hirdetést, biztos ad valaki. Pár hét múlva én is megyek Nyíregyre, ha addig nem találsz, egy keveset esetleg tudok adni, csak még nálam sem szaporodott el annyira, amennyire szeretném.
4/15 A kérdező kommentje:
Ok. Utolsó: Köszi, rendes vagy! Tegnap találtam az akvaristán valakit, aki lenne olyan szíves, hogy elküldeni nekem postai úton.
2010. okt. 11. 16:00
5/15 anonim válasza:
Gondoltam, hogy találsz majd, sok ott a jófej :) Én is mindent onnan szerzek.
6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó XD! Háth igen. De mivel ő küld nekem jávait, én majd küldök neki cserébe valisneriát. :)
2010. okt. 12. 16:46
7/15 anonim válasza:
úúú énis nyíregyházi vagyok és nem találok sehol már 3 helyen voltam és semmi a gala-pago-ba nem tudom h ismered-e azt mondták hogy egy évben 2x vagy 3x kapnak....
8/15 A kérdező kommentje:
Igen ismerem, mindent ott vettem szinte. Én is vártam ott rá. Ha esetleg nekem majd annyira elszaporodnak hogy tudok adni, szívesen adok majd, csak beszéljük meg.
2010. nov. 26. 16:37
10/15 A kérdező kommentje:
Küldd el pm-ben az msn címed!
2010. nov. 26. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!