Saját készítésű fagyasztott keverék halaknak (vagy garnéláknak)?
Figyelt kérdés
Tudja valaki hogyan kell elkészíteni?2010. okt. 2. 18:47
1/1 Salx Narval válasza:
Én a májról, szívről ( mindegy milyen, csak friss legyen és fiatal állaté ) eltávolítom a zsíros részeket, valamint a hártyát.KB 1-órás áztatás után lefagyasztom.Fagyasztás után, egy apró lyukú sajtreszelővel lereszelem és adagnyi tégelyekbe töltöm.Ezt követően visszafagyasztom.A salátát, spenótot, tököt,uborkát, stb apróra vágom, leforrázom ( nem fontos ) és szintén porciózva lefagyasztom.A halhúst is hasonló módon készítem elő, mint a szívet vagy a májat.Az ikrát lehártyázom és kb 1 órát lesózva tartom, ezután leöblítem,leforrázom és félig nyers állapotban, vagy teljesen nyersen lefagyasztom.Talán még annyi, hogy a zöldségek közé néha keverek kamilla és gyermekláncfű szirmokat is.Ezeket szárítva is etetem, alkalom szerűen.Nem mindegyik hal eszi meg, de sok kedveli.Az aranyhalaknak bővíthető a zöldség mix répával, kukoricával,burgonyával,zöldborsóval.Most hirtelen, ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!