Hogy tudok sós vizet "készíteni" itthon?
4-es, pici agyacskáddal fel tudtad fogni, milyen kategóriában próbálkozol válaszadással? (vagy fikázással?)
Mert ha igen, akkor válaszolhattál volna, melyik só mire való, melyik típusú akváriumot hány tds értékre kell beállítani, stb...
Kérdező, ha az amano garnélás kérdező vagy, akkor azoknak brakkvíz kell, nem kell elérni a tengervíz töménységét!
Szia, ha tengeri vizet szeretnél az nem olyan egyszerű azért!
Szükséged lesz mirelitt tengeri kagylókra is szerintem, mert abban vannak azok a baktériumtörzsek amik az erdeti tengervízben is.
Legjobb ha beszélsz valakivel akinek állatkereskedése van, vagy tengerbiológus végzettsége.
Az édesvizet vagy a csapvizet át kell "desztillálni" és a megfelelő sóval kezelni (véletlenül sem kálium jodidossal vagy kősóval) azután be kell "oltani" a kezelt vizet a tengeri baktérium kultúrával, és várni pár napot.
Én ezt még előző barátnőmtől hallottam aki az egykori karierjét a tropikáriumban kezdte, és ott tanulta.
szerintem nem nagy dolog, tudod milyen halaid vannak, beírod a google keresőbe hogy annaka halnak milyen sótartalmú víz kell és kimatekozod.
Bekevered a tengeri sót a vízbe és kész
Mi ezena bonyolult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!