Horgászok, jövőre is áldoztok a hobbitok oltárán?
Min. duplájára nőnek az engedély-árak. Az én esetemben ez 80e Ft-ot jelent. S noha általában bőven megfogom az engedély árát, és egy hobbit különben sem lehet forintosítani, ennyi pénzt egy összegben kipengetni kicsit fájdalmas mutatvány lesz.
Ti hogy látjátok a lehetőségeiteket?
A hal ára is megy fel, arányaiban ugyanott leszel.
Meveszem az engedélyt ahogy eddig.
Sok horgászt érzékenyen fog érinteni. Eddig sem volt olcsó hobbi. Gondolom csali ,etetőanyag kiegészítők ára is durván megemelkedik. 20 éve horgászok,
jövőre is fogok
Dunai szakasz-jegyes vagyok, de váltottam külön a pilismaróti öbölbe is. Jövőre elvileg a szakasz jegy 30ezer fölött lesz... A maróti öblöt viszont hanyagolom, idén nyáron a nagy meleg miatt tiszta betli volt, pedig volt, hogy több napig is kijártam reggeltől estig. A sátras helyekre szinte lehetetlen bejutni, egy nagy katyvasz van a foglalás körül. Most ősszel lehet, hogy jó lett volna, de ilyenkor nem érek rá fél napokra sajnos.
Szóval csak a Dunára váltok jegyet, nekem már sok évi 50 ropi ilyen trágya szezon mellett, mint a tavalyi, meg az idei volt.
A nagyobb gond, hogy az etetőanyagok is igen megdrágultak, lazán megemelték az alap kajákat is 30%-al tavaly előtthöz képest. És még csak most jön a szokásos januári emelés, szerintem a legolcsóbb kilós kaja se jön ki jövőre 900-ból. De a takarmány kukorica is minimum 180/ kiló, ha termelőtől veszed. Egyedül a márna és a busa adta idén, na meg a dévér az őszön. Ezek miatt váltok jövőre is, amúgy nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!