Akvárium fehér szikla dekorácio . attol lehet magas a szilikát tartalom a akvárium vizbe?
Valószínű mészkő lesz ("fehér"), de ez azért nem egy biztos meghatározása a dolognak.
A mészkő inkább a vízkeménységet fogja növelni.
Benne van a leírásban: műszikla.
Műből van. Az akvárium műségét fogja növelni.
Ezt nem lehet tudni hogy miből van, valószínűleg valami meszes zúzalék van megkötve gyantával, és formába kiöntve.
Valamikor 1000 éve volt valami hasonlóm, és morzsálódott. Onnantól kezdve pedig bármi beoldódhat a vízbe.
Igazából sokkal jellemzőbb, hogy magában a csapvízben van sok szilikát, vagy ha homokos az aljzat, akkor abból oldódik. Mert a homokban sok a szilícium-dioxid, vagy akár teljesen abból van, és abból oldódhat ki szilikát.
De ebben a műsziklában is lehet homok, mert olcsó anyag, ezért sok helyen felhasználják.
értem.
köszönöm
Nekem is volv valami hasonló. Ha nem műanyag, akkor ez okozza, mert valami gipszes, cemetes akármicsodából csinálják. Szóval a fene tudja mi oldódik ki belőle.
Én azzal oldottam meg a dolgot, hogy sügereket tartottam, azok kibírják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!