Hol lehet most Budapesten olcsón neonhalat venni?
Figyelt kérdés
Nincs sok pénzem, de szeretnék sokat, hogy szépek legyenek. Meg még növényeket is. Ahol eddig jártam, ott nem úsznám meg 6-8 ezer alatt, pedig jó lenne...2010. szept. 26. 20:47
1/11 anonim válasza:
Hát esetleg valami házi tenyésztőtől, de nem vagyok arra jártas.
Csak kisállatkereskedésekben, vagy speciális hal és horgász szaküzletekben tudod őket megvásárolni.
2/11 anonim válasza:
akvarista.hu
Ide regisztrálj :) Hirdetésekben rengeteg hal van, sokszor ingyen is adnak. De olyat is tehetsz fel, hogy keresel, és akkor majd írnak neked levelet.
3/11 anonim válasza:
boltokban olyan 150-200Ft darabja, változó
4/11 anonim válasza:
Neonhalat ingyen nem szoktak adni.
Google: neonhal budapest huf
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Biztos én jártam rossz helyeken, mindenhol 300 körül láttam csak, abból meg 15-20at megvenni elég húzós.
2010. szept. 26. 22:50
7/11 anonim válasza:
ha plázákba mész ott jó hogy drága, kis boltokban olcsóbb :)
8/11 anonim válasza:
Itt 80 Ft, szerintem az egyik legmegbízhatóbb bolt pesten, a bolt vezetője tenyészti az árult halait, tehát mindent tud róluk és biztos a forrás. Segíteni is tud és szeret, szívesen válaszol a kérdéseidre ( ha ő van benn).
9/11 anonim válasza:
Juuj nagyon örülök az utolsó válasz adónak tényleg minden sokkal olcsóbb nálunk. itt egy guppi 280 ft a fiú!a lány 340ft! ráadásul az eladó nem tudja h, fiú e vagy lány.Így bármelyik árat beütheti! :( neonhalak darebja 210 ft! Pedig már olvastam h, valaki 20FT\db jáért vete őket! :( FELHÁBORÍTÓ! De aki az utolsó boltot mondta oda majd elmegyek! :) nagyon örülök! Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!