Jó név lenne egy axolotlnak? ᓬ(•⤙•๑)ᕒ
Figyelt kérdés
A következőt találtam ki ha lesz majd egy axolotlm:
Ha lány: Liza
Ha fiú: Acél
Nem túl egyedi, de szerintem aranyosak lehetnének egy axolotlnak.
De szívesen várok egyéb név ötletek is. :)
2022. szept. 10. 19:42
1/20 anonim válasza:
Igen, ezek a négybetűs nevek jók, jobban hallgat rájuk az axolotl, mint az ötbetűsekre.
2/20 A kérdező kommentje:
1-Sorry, nem tűnt fel amikor választottam őket hogy mind2 4 betűs :D...
amúgy még fiú névhez eszembe jutott az Axel is. Axel az Axolotl. :)
2022. szept. 10. 20:03
3/20 anonim válasza:
Esetleg Rozi ha lány és rózsaszínű lenne, és ez is négy betűs nehogy a végén nehezebben hallgasson rá ugye bár.
4/20 anonim válasza:
Az én axolotljaim is csak 4 betűs nevekre hallgatnak, a 3 és 5 betűs nem felelt meg nekik.
5/20 A kérdező kommentje:
3-Na nem tudom mit vagytok oda hogy 4 betűsöket választok, de hogy legyetek boldogok: Kókusz, Alexandra, Chloe, Tornádó... Ezeket is kinéztem...amúgy eskü nem figyeltem, hogy mind 4 betűs, nem mintha számítana sokat.
2022. szept. 10. 20:25
6/20 anonim válasza:
Stitch esetleg a Lilo és Stitch-ből? Kicsit hasonlít. Baromi cuki egyébként, rágugliztam, még sosem láttam ilyen állatot korábban XD
7/20 anonim válasza:
Nah de jó, spammolod minden nap az axolotl kérdéseket. Úgyse engedik anyádék. 17 éves létedre úgy viselkedsz, mintha 5 lennél
9/20 A kérdező kommentje:
7-ha nem a kérdére válaszolsz, akkor nyugodtan lapozhatsz :)
többieknek köszi!
2022. szept. 10. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!