Előre mondom, nem vicc, nem fétis: van itt, aki a halait családtagként kezeli?
2
kutyat macskat is?
A kutya vagy a macska igenis csaladtag!!!!
Abban nyilvánul meg, hogy családtagként gondolok rá.
Nyilván nem tudjuk kikérni a véleményét pl arról, hová menjünk nyaralni, de figyelembe vesszük az igényeit, és a legjobb tudásunk szerint gondoskodunk mindig róla.
Van neve, róla is vannak képek.
Nem mindegyiket. Van 4-5 nagy egyéniség. Nekik nevük is van. Külön foglalkozok velük. Pl van olyan l-es harcsám aki kézből eszik. Ők fontosabbak mint a többi hal. Szoktam munka közben rájuk gondolni, stb.
Nincsennek olyan szinten, mint a macskáim, de mondhatjuk hogy családtagok.
"tudod miert mert azt hiszi a . hal szagu szoval a halakat csaladtagkent kezeli"
Akkor ezt magyarul is légyszíves, konkrétan értelmetlen ebben a formában...
Én hozzájuk nem igazán tudok érzelmileg kötődni. Mivel nincs igazán személyiségük, érzelmi intelligenciájuk, nem sok interakciót lehet velük csinálni, nem tudom őket, csak csúnya szóval "dísznek" látni. Félreértés ne essék, gondozom őket, nem sajnálom a ráfordítandó időt és pénzt, de családtagot nem látok bennük, elnevezni se szoktam a halakat.
Tartok még hüllőket, kutyákat és macskát, ők viszont számomra családtagok. Kötődöm hozzájuk és ők is hozzám (a macska mondjuk csak a kaja miatt, de ez van :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!