Szivacsszűrő, légpumpával, erre rakhatok porlasztókövet?
Én tegnap ugyan ebben a dilemmában voltam, ki is írtam a kérdést, h hangosan csobog...
Bementem ma egy másik boltba és hasonlóképpen próbáltam elmagyarázni az eladónak,h oda a csőhöz szeretnék porlasztót.Nagy nehezen leesett neki és csak legyintett,h azt dobjam ki jó messzire. 800 Ft-ért vettem egy új szivacsszűrőt és ebben már benne van a porlasztó is a szivacs belsejében.
De egyébként nekem azt mondta az eladó ahol az első szűrőt vettem,h azt a (nekem műanyag)csövet ki is lehet venni,akkor oda talán könnyebb betenni a porlasztót,ha mégis az mellett döntesz.
Na ezt jól megcsavartam,de remélem érted;)
Szerintem nem, mert egyrészt ez vizet és levegőt is köp, a porlasztóba általában csak levegő megy. Másrészt ennek a csőnek a vége fennt van, ahhoz, hogy porlasztókövet köss rá, ahhoz kell egy újabb cső, amit levezetsz a fenékre (mert porlasztásnak csak ott van értelme), de abban már nem hiszem, hogy lesz elég nyomás. harmadik, hogy jó, ha a vízfelszín mozgatva van, direkt van ez így csinálva.
Miért akarod átvariálni?+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!