Ez mennyire lenne jó budget akváriumnak?
Már régóta imádom az aquascapinget és elhatároztam, hogy annyi év után megpróbálkoznék egy saját akváriummal. Szeretném azonban minél olcsóbban megúszni a dolgot.
Ezeket néztem ki egy weboldalon, ami releváns a kérdés szempontjából (és pár más dolgot is, de azokkal nem kell segítség. A holland weboldalról fogok vásárolni, de a szetthez kerestem egy magyar linket az érthetőség miatt):
Igazából magával a szettel kapcsolatban vannak kétségeim. Vajon elég lesz a gyári szűrő és a világítás egy növényekkel reális mértékben telerakott akváriumhoz? A co2 adagoló, a tápanyag és a tápoldat megfelelőnek tűnik? Igénytelen és közepesen magas igényű növényeket tervezek csak venni.
Ezek az opcióim a weboldalon, ha esetleg valakinek van kedve és ideje konkrét dolgokat ajánlani a weboldalról:
Állatokat csak pár héttel az akvárium összerakása után fogok venni. Kb 8 nano halat és garnélákat szeretnék majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!