60 literben lehet tartani 2 algaevőt?
1 fiú és 1 lány sima ancistrust lehet 60 literes akváriumban tartani?
Jelenleg kb 10-15 garnéla van benne, 6 galaxy razbóra, növények. Az algaevők kifejlett méretűek.
Még egynek is szűkös, én nagyobb helyre raknám. Esélyes ,hogy a kelleténél jobban territoriálisak lesznek, főleg a hím. S ha emiatt folyamatosan stresszesebbek lesznek akkor az ront az életvitelükön, várható élettartamukon, hajlamosabbak lesznek megbetegedni stb.
Ha nagyon muszáj akkor legfeljebb 1 nőstény talán eléldegél benne (azért nőstényt mert azok általában nyugisabbak).
A 2 algázó már megvan nekem, 300 literben. Az a baj, hogy van egy gyűrűs tüskésangolna, botia haver párosom akik mindenhonnan kitúrják őket. Van bent több búvóhely, ikráztató cső de pont oda akarnak mindig menni ahol ők vannak. Az ikráztató cső szinte mindig le van foglalva, sokszor együtt pihennek benne, ezért nem tudnak szaporodni se szerencsétlenek. Arra gondoltam hogy lehet át kéne tennem őket a kis garnélás akvába.
Na de akkor az se jó megoldás. Lehet inkább keresek nekik egy új, nyugis helyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!