Ma reggelre elpusztult az egyik kis házmesterem. akvárium alján feküdt . Ha meghal egy hal ,nem a felszínen lebeg ?
Bocs a hülye kérdésért, kezdő vagyok . 120 literes akvárium . 8 házmester . 15 platti. Sok növény. Közepesen kemény víz. Most azért izgulok, hogy mivan ,ha több halott lesz , és nem veszem észre akvárium aljába ,mert elbújva pusztulnqk el .
3 hónapja van meg az akvárium , 1,5 hónapja halakkal . Halak kereskedésből vannak .
Nekem is volt amelyik eltűnt egyszerűen -házmester- nem találtam az aljnövényzetben sem..Máig nem értem..Hát számold meg akkor őket naponta más tippem nincs. Van amelyik az alján fekszik , sőt, nekem a legtöbb szifó ott volt. Nem történt semmi extra csigák megoldották. Szerezz be csigát ha nincs. Az élővilágban is így megy.:) Szerintem semmi bajuk csak neki volt valami baja, van ilyen! Lehet kapni metilénkéket állatkereskedésben vagy malachitzöldet, attól függ látsz valamit a testén?
Amúgy én dokitól kérdeztem ajánlott is rá valamit. Darakór stb. lehetnek ilyenek nekem tíz év alatt egyszer kellett fertőtlenítenem..
Népszámlálás. Nálam is az vált be, mert két nőstény bettám volt kezdetben, meg páncélos harcsák, és ha valamelyik harcsa elpusztult a betták rendszerint megették mire észrevettem. (Bántani nem bántották őket sosem.)
Mostmár csak egy betta van meg még néhány harcsa, kiöregedtek, de jól megvoltak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!