Milyen halat és mennyit vegyek melléjük?
Figyelt kérdés
Van egy 54 literes akváriumom. Mivel nyáron nem nagyon tartózkodtam az albérletben, ezért a halállomány kicsit megcsappant. Maradt benne egy kb 8 cmes márvány gurámi és egy anci. Olyanok kellenének, amit a nagy gurámi nem molesztálna. Ötletek?2010. szept. 21. 12:49
1/5 anonim válasza:
Szerintem vegyél még bele gyöngygurámit az nagyon szép, 3-4 db-ot és egy algaevőt.
2/5 anonim válasza:
Ez nem igazán a megfelelő méret egy guráminak (többnek meg pláne), mert minél kisebb a hely, annál agresszívabbá válnak. Nem igazán tudok mellé halat ajánlani. Esetleg ajándékozd el és népesítsd be a medencédet kisebb testű békésebb halakkal, úgy mindenki jól jár.
3/5 kzs válasza:
Teljesen egyetértek Murr-ral. Szerintem is - egy ekkora akváriumban - inkább kisméretű halakkal kéne foglalkoznod. Széles a választék: elevenszülők, pontylazacok többsége, labirinthalakból a Colisa-fajok és a Betta, törpesügérek, stb.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, éppen ezért nem mertem eddig mellé venni semmi mást. Nálam maradt ez a gurámi, és nem tudok vele mit kezdeni...
2010. szept. 21. 22:36
5/5 anonim válasza:
akvarista.hu-n meghirdetheted pénzért, ha senki nem viszi el, akkor ingyen vagy csokiért. Biztos lesz rá jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!