Adott egy vízinövény,egy ideje nem hoz új hajtást,de a meglévő levelei folyamatosan nőnek és vastagodnak.Nagyon árnyékol,ártok e neki ha néhány levelet tőből levágok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 15:51
1/2 anonim válasza:
Én 4 felé vágtam egy bitang növényt. Lett 3 db 2 levélből álló növényem a legnagyobbat kidobtam a tóba.
Mindegyik él és virul.
2/2 Salx Narval válasza:
Milyen növény? Nem mindegyik viseli jól a ritkítást, másokra akár serkentően is hathat. Ha nincs új hajtás, v inda általában nem javasolt a ritkítás, inkább ültess alá árnyéktűrő növényzetet. Ha tőosztással szaporítható akkor mint írták szét is vágható és megfelelő helyre ültethető, pl sarkokba ahol jól jön az árnyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!