Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Nem fogják bántani őket?

Nem fogják bántani őket?

Figyelt kérdés
Kaptam 2 paradicsomhalat de az akvárimba van több olyan hal ami kisebb náluk . Nem fogják őket bántani a paradicsomok ?
2010. szept. 17. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
De igen, a paradicsomhalak kifejezetten agresszívek. Próbálkozni lehet, de nem érdemes.
2010. szept. 17. 22:29
 2/4 kzs ***** válasza:

/Murr válaszára "reagálva":/

A kereskedésben volt 4 - nem teljesen kifejlett - hím paradicsomhal, fekete neonhalak között úszkált. Nem volt semmi gond, de az eladó azt mondta, hogy ahogy nőnek a paradicsomhalak, úgy lesz valószínű, hogy bántani fogják a fekete neonokat (persze addigra úgyis eladják őket).

Szóval, én paradicsomhalakat (Macropodus opercularis) csak nagytestű halak (mondjuk Trichogaster félék) közé tennék. Esetleg páncélosharcsák közé (dús növényzet mellé). Kis halakhoz nem igazán.

2010. szept. 18. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Reagálva? :/ Hülyeséget írtam?

"Elég agresszív (ne tegyük őket kis testméretű halakkal egy akváriumba)."

[link]

Kb ugyan azt mondjuk, bár azt valóban nem tettem hozzá, hogy nagytestű halakkal tartható, bocsi!

2010. szept. 18. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Legfeljebb vacsoráznak egy jót :)
2010. szept. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!