Nem fogják bántani őket?
Figyelt kérdés
Kaptam 2 paradicsomhalat de az akvárimba van több olyan hal ami kisebb náluk . Nem fogják őket bántani a paradicsomok ?2010. szept. 17. 18:42
1/4 anonim válasza:
De igen, a paradicsomhalak kifejezetten agresszívek. Próbálkozni lehet, de nem érdemes.
2/4 kzs válasza:
/Murr válaszára "reagálva":/
A kereskedésben volt 4 - nem teljesen kifejlett - hím paradicsomhal, fekete neonhalak között úszkált. Nem volt semmi gond, de az eladó azt mondta, hogy ahogy nőnek a paradicsomhalak, úgy lesz valószínű, hogy bántani fogják a fekete neonokat (persze addigra úgyis eladják őket).
Szóval, én paradicsomhalakat (Macropodus opercularis) csak nagytestű halak (mondjuk Trichogaster félék) közé tennék. Esetleg páncélosharcsák közé (dús növényzet mellé). Kis halakhoz nem igazán.
3/4 anonim válasza:
Reagálva? :/ Hülyeséget írtam?
"Elég agresszív (ne tegyük őket kis testméretű halakkal egy akváriumba)."
Kb ugyan azt mondjuk, bár azt valóban nem tettem hozzá, hogy nagytestű halakkal tartható, bocsi!
4/4 anonim válasza:
Legfeljebb vacsoráznak egy jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!