Tennél fel képet az akváriumodról?
Még új vagyok e téren,és órákon át tudnám nézegetni a képeket.Kérlek azt is írd oda,h mekkora az akvárium és mióta foglalkozol halakkal.
Előre is köszönöm!
Kedves utolsó,köszönöm! Nagyon szépek,"pixeljózsika" igazán különleges, a rákocskánál meg haláli az a tábla!:)
Másodiknak:ki ne találd,h állatkínzás az akvarisztika(természetesen megfelelő felszereléssel,megfelelően összeválogatott halakkal...stb)
A pixeljózsi az egy 20centis nagy márványsügér.
Csak hozzá nem merek normális növényt berakni, mert azt csinálja a műnövényekkel hogy megfogja szájában, rángatja össze-vissza, arrébb viszi és mögé bújik. Így minden nap többször átrendezi az akváriumát, meg a kavicsot is túrja néha :)
Gyönyörű szép és akkor ezek szerint muris is:)Aranyos lehet ahogy átrendezi a berendezést.
Majd idővel én is szeretnék különlegesebb halakat,de egyenlőre még csak Guppijaim,Xifók meg Black Mollym van.
Azért,ha előkerülne a töltő,szívesen megnézném a mostanit is.;)
Ezek újabbak, csak háttér pószter nincs az akváriumokon, mert mikor belenyúlok, kifolyik a víz, befolyik a pószter és az üveg közé, aztán meg méghülyébben néz ki a beázott háttérrel. Szóval a hátterezéssel így bajban vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!