Mi a legjobb minőségű haltáp?
Elég szűk halmazt céloztál meg, ez kicsit olyan, hogy melyik volt a legjobb trabant... A jó minőségű nyilván a természetes élelem, nem a táp. Pl. fagyasztott vegyes planktonikusok, vagy nagyobb fagyasztottak, amik beférnek a szájukon.
Ha a tápokat erőlteted, akkor az összetételüket nézd. Fehérje legyen bennük több. De igazából fordított arány kéne, inkább heti 1-2 alkalommal táp, többi napon meg fagyasztott.
Mondjuk az algázóknak vannak jó tápok, és ha éjszakaiak, akkor az ilyen nagyobb korongokat jobban megtalálják, mint pl. egy fagyasztott artemia maradékait, ami fentről lehullott. Mindenevő aljzatlakóknak pl. sera vipachips-et nálam szeretni szokták. De nem derült ki, milyen harcsákról beszélsz. Ha algaevők, akkor nekik is lehet változatosan adni főtt, forrázott zöldségeket, zöldségpüréket.
Dennerle. Zsebbenyúlós, cserébe viszont nem gabonával van telenyomva és halliszt helyett rovarok, lárvák, rákfélék, puhatesűek vannak benne, növényfronton spirulina, spenót, tyúkhúr, eperfalevél meg hasonlók. Ezt
De a fajnak megfelelő élő/mirelit és/vagy zöldség etetést még mindig nem tudja überelni és én is ezt javaslom. A fagyasztott szúnyoglárva elég karcsú és egyoldalú, érdemes lenne bővíteni a választékot.
Én többnyire fagyasztottat szoktam adni (mysis, artemia). Szárazból sera, jbl, dovit universal
Algaevőknek tropical, tetra wafers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!