Betta szaporításnál normális az ha a fiú nagyon megkergeti a lányt?
Most pròbáltam meg szaporítani a bettáimat. Viszont csak annyit értem el, hogy a fiú hal össze-vissz úszott, és megvolt őrülve. (a lány csak nyugodtan úszkált közben)miután ezt befejezte, megkergette a lányt. Mivel megijedtem kivettem a lányt. Ez a viselkedés normális? Visszatehetem a lányt hozzá? Vagy inkább hagyjam?
10 literes akváriumban voltak, egész sok növénnyel körül véve. És az akvárium baloldalában egy habfészekkel
Rég volt már ,hogy ilyesmivel foglalkoztam viszont ha jól rémlik akkor ezt úgy szokás ,hogy miután a hím megcsinálta a habfészket akkor egy átlátszó pohárban belógatják a nőstényt. S ha az becsíkosodik akkor készen áll a párzásra. Bár lehet jobb lenne utánanézned a pontos részleteknek mondjuk ezeken:
[link] , [link] , [link] , [link]
Egyébként igaz ,hogy 10 literben csak szaporítani szeretnéd őket de amúgy nem szűkös, kényelmetlen ekkorában? Legalább is én lehet inkább 20-30 liter körülit használnék.
Szerintem nem szűkös + mindenhol azt olvastam, hogy ennyi elég.
A becsíkozòdås az, hogy néz ki kb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!