Milyen akváriumi mohafajták vannak?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amelyik az akvárium alján tartható. Ha lehet akkor linkeljetek képeket. :)2010. szept. 13. 15:50
2/7 Salx Narval válasza:
Csak így hirtelen, jávai moha,taiwani moha,karácsony moha,úszó májmoha. Biztos, hogy van még, de ezek az ismertebbek.
3/7 anonim válasza:
A gömbmoha nálam szétrohadt.
A jávai moha viszont stapabíró, az jól van, és növöget is.
A többit még nem próbáltam :)
4/7 anonim válasza:
Ezeket az aljzatba vagy akváriumi földbe kell építeni? Még sosem volt mohám, de barátkozom a gondolattal... :)
5/7 anonim válasza:
Az úszó májmoha vagy a víz tetején lebeg, vagy damillal, hálóval rá szokták erősíteni tereptárgyakra. Nagy a fényigénye, csak akkor érdemes telepíteni, ha erős a világításod.
A jávai moha viszont tényleg strapabíró, nekem lebeg a talaj fölött, egy darab kagyló tartja lent, valamint damillal erősítettem nagyobb kőre is.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok: a második link egy jó összefoglalás Levinentől, képekkel. Érdemes végigolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!