A halak szoktak aludni? Vagy csak így pihengetni szoktak? És ha alszik akkor mivan vele? álmodik? Forgolódik? Meg lehet, hogy régebben nem is halt meg a halam csak aludt és megfordúlt és ezért fejjel lefele volt.
Nem, fejjel lefelé biztosan nem fordulnak, hacsak meg nem halnak. XD
Pihenés (vagy alvás) közben szinte mozdulatlanok, illetve egy helyben lebegnek, de mivel a szaruhártyájuk nem szárad ki a vizes közeg miatt, nem hunyják le a szemüket, ezért számunkra nem egyértelmű, mikor alszanak. Az egy helyben lebegést pedig az agyuk automatikusan, reflex-szerűen végzi. Hogy álmodik-e... lehet, azt, hogy nagyhal lesz egyszer... :D
szoktak aludni.
mi leszoktuk csukni este a villanyt és akkor szoktak aludni ha sötét van:D
Te egy igazi tréfamester vagy kérdező.Ilyen jót még nem nevettem kérdésen.
Csak úgy pihengetnek.Ez baromi jó:D
Forgolódik álmában.Lehet hogy még a vánkost is megigazítja a feje alatt.
Csak úgy ejtőzött fejjel lefelé,és olyan mélyen aludt,hogy azt se vette észre mikor kidobtad a szemétbe.Sőt még azt se,hogy mikor kivetted a vízből nem kapott oxigént.Nagyon bepiálhatott,ha ennyire ki volt ütve.
"Lehet hogy még a vánkost is megigazítja a feje alatt."
Ez késsz,szakadok a nevetéstől most!:D:D
Hát szerintem egy őrületes halfesztivált nyomattak akkor.. és nagyon másnapos volt szegénykém :(
én meg nem hagytam aludni... vagyis aludt tovább csak mire felkelt már a mennyországba repülhetett és megvalósította az álmát mert repülni szeretett volna mindig is ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!