Honnan szoktatok növényeket venni?
Figyelt kérdés
Én eddig az invitalpetről rendeltem kérszer, de szétrohadt, bogaras növényeket küldtek. Szeretnék kipróbálni mást is. Ti honnan szoktatok növényeket venni?2022. febr. 14. 09:04
1/6 anonim válasza:
Barátoktól szoktam kapni és adni is szaporítással. Aldi-ban is vettem.
2/6 anonim válasza:
Milyen növényekre gondolsz?Évelők,egy nyáriak?Én Dobay kertészetből,nagyon szépek vannak ott.
3/6 A kérdező kommentje:
A gyengébbek kedvéért vízi növényekre gondoltam. Azt hittem elég egyértelmű, ha egyszer a "halak, akvarisztika" kategóriában lett kiírva a kérdés...
2022. febr. 14. 09:41
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy merre laksz, de èn Hatvanban szoktam venni növényeket a halas boltban. Nem olcsó, viszont hatalmas nagyok.
Néhánynál ràszaladtam és nagyon ízlik a halaknak, de amihez nem nyúlnak az mèg mind megmaradt, hatalmas nagyra is nőnek/nőttek. Vissza is kell őket vàgnom.
Règen èn is rendeltem onnan ahonnan te, mind tönkre ment. Meglepően hamar. Még a gömbmohàk is...
Nemrég indítottam egy új akváriumot, abba a csigafarm.hu-ról kèrtem növènyeket. Gondoltam kipròbàlom milyen. Egyelőre gyönyörűen hajtanak.
5/6 anonim válasza:
Greenaqua. Utoljára a 16 kerület Vadvilágból hoztam. Ritkán veszek már mert sok van.
6/6 anonim válasza:
Régebben victoria regia.
Mostanában green aqua. Nem olcsó... de hát olcsó húsnak híg a leve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!