Vakarózó betta?
3 napja vettem egy alapból fekete betta halat. Gyönyörű, halfmoon példány, hibátlan. Azonban amióta nála van rendszeresen az üveg mentén, fejét annak simítva úszik, a talajhoz, abba beleforog. Majdhogynem hempereg (kb mint egy kutya). Aztán simán folytatja a kis életét, úszkál. Semmi más tünete nincs, az úszói is sérülésmentesek, semmi kopás, vagy pikkely bibi, hatalmas étvágya van (szúnyoglárva, bettagram, nutrafin), tökre örül nekem (mert kaját adok, tudom), követi az ujjam, barátságos, nem fél, lágyan úszkál oda-visszákat, vagy fel-le... senki nem spannolja őt (kivéve én, aki egész nap szugerálja).
Daarkórra gyanakszom, de a fekete fején csak látszanának a fehér pöttyök. Két ancival él együtt, azok vígak már több, mint fél éve. Tippek? Ha most adok neki parakilt, de közben kiderül, hogy egészséges, ez csak valami hóbort nála (az előző az szabályosan fekve aludt, és sokáig húzta... meg sem lepődnék rajta, ha ez is tök normális lenne amúgy), akkor lehet baja a kezeléstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!