Mit szeretnek a fehér tetrák?
Na, akkor előreláthatólag minusz 3 tetra a “felelősségteljes állattartás” margójára. Aranyozott gyöngybetűkkel, ha kérhetem.
Bocsi, de ez nem így működik. Előre megveszed a halat s utána az “akváriumot” majd elkezdesz kérdezősködni, ez pont fordított sorrend. Ha nincs pénzed rá s nem is szeretnétek rászánni akkor már most felejtsétek el.
Ha rászántok némi pénzt s van annyi felelősségtudatod akkor kezd mondjuk ezekkel:
[link] , [link] , [link] , [link]
De addig ne vegyél SEMMIT amíg minimum az alapokkal nem vagy tisztában. Utána jöhetsz ide kérdéseket olvasni és kérdezősködni valahogy úgy ,hogy “kezdő vagyok, még nem vettem semmit de ez meg az tetszik. Mit ajánlotok?”. Nem pedig úgy ,hogy “van már 3 tetra de se akvárium se tudás s pénzem sincs rá. Hogy kell őket szaporítani?”.
A mostani halakat ajándékozd el amíg tudod. Ha már kezdenek haldokolni akkor inkább jeges vizes eutanázia.
Marketplacen a napokban vettem egy 112 literes akvát világítással 8000-ért. Szoktam látni 50-60 litereseket világítással 5000-ért.
Egyszer 25litereset felszereléssel együtt ingyen találtam.. Csak nézegetned kell gyakran. Tető, világítás nélkül meg simán találsz 2-4000 ft-ért 60 liter körülit akármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!