Van egy közönséges vízicsigákat és hínárt tartalmazó akváriumom. Ma megláttam benne nagyon kicsi mozgó valamiket. Mik lehetnek ezek? Károsak? Hogyan tudom kiírtani őket? (kép)
Kisebbek mint 1mm, gyorsan tudnak mozogni, makró kamerával nagyjából le tudtam őket/ezeket fényképezni.
Levegőt nem pumpálok az akváriumba, csigáknak nem szükséges. Tisztítani sem nagyon szoktam, a hínároktól szép a víz, az algákról meg gondoskodnak a csigák.
Enni a csigáknak főtt répa szeleteket szoktam adni.
A csigák eredete: Hínárral együtt kerültek ide valami kertészetből vagy honnan, nálam tóba voltak egy ideig. Egy darabot akváriumba tettem, és itt elszaporodott, most vannak vagy 20-an, ha nagyobbak lesznek, mennek ki a tóba, vagy ismerősök akváriumába.
Ennyi jutott eszembe ami esetleg fontos lehet hogy hogyan kerültek ezek bele az akváriumomba. (Ez az akvárium kb fél éve van meg.)
Ha kérdés van, szívesen várom, és megpróbálok mihamarabb válaszolni rá.
Kép: [link]
Köszönöm 🐌
Csigabébi tuti nem, azokat láttam már, hisz nálam is "születtek"
Gyorsan mozognak, egyenletes gyorsasággal, szerintem kis lábaik vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!