Vettem ma 2db vitorlás halat a naphalam mellè de olyan mintha valami bajuk lenne fekszenek az akvárium diszen meg bujkálnak mitől van ez?
Ami mèg fontos hogy naphallal vannak eggyütt az akváriumban egyik vitolás fekete a másik szürke ami a furcsa az egèszben csak a szürkèt kergeti nèha az picit esetlennek is tünik a másikkal ugy nèz ki elvan
Tippeket elfogadok!!!
Tehát akkor van egy, a naphal igényeire szabott, minimum 200, inkább 300 literes akváriumod, 18-23 fok közötti hőmérséklettel, amibe legalább pár napos, eseménytelen karantén után átraktad a két vitorlást.
Az a nagy igazság, hogy egyrészt fáznak a vitorlások, (nekik 25-27 fok körüli víz kellene), másrészt pedig összeraktál két territoriális halfajtát. Szerintem a vitorlások holnap reggelre már vízszintesen fognak pihengetni.
Hát, az előző kérdésednél (nem ennek az előző kiírásáról beszélek hanem az ez előtti kérdésedről, majd linkelem) írtad ,hogy nem tűröd a bunkóságot. Én nem szeretnék bunkó lenni de ha nem fogadod meg a tanácsokat akkor minek írsz ki kérdést? Már ott jeleztük ,hogy nem igazán tartható együtt trópusi halakkal, ennek tetejében a vitorlás is territoriális sügérféle…
A kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__..
UI: látom azóta törölték a másik kérdést (mivel ezt 2 kérdésben írtad ki, ugye), mindegy, ezt az alá írtam.
Én csodálkozom hogy a kifogott naphal életben van még.
Szegény vitorlások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!