Nőstény bettákak jó név?
Figyelt kérdés
Hamarosan lesz 2 nőstény bettám nem tudom mi legyen a nevük. Tudnátok mondani jó neveket? Jelenleg a Vérontó és Gyilkos a legjobb ötletem.2021. okt. 27. 22:13
21/26 anonim válasza:
Lehet, de nem igaz hogy ennyire nincs semmi saját gondolatod hogy még mindig nem találtál egy nevet.
Olvasgasd az Mta oldalán az anyakönyvezhető női keresztneveket akkor. Ott van választék.
22/26 anonim válasza:
Miért van amúgy mindenki válasza lehúzva? Most komolyan? Mert nem tetszik amit írnak?
23/26 A kérdező kommentje:
22
Egy igen durva lepontozó járt erre. Nem én voltam.
2021. nov. 11. 10:54
24/26 Tevenyereggyarto válasza:
Szerintem adj olyan nevet ami nem függ a színüktől vagy egyéb egyedi jellemzőjüktől (és így illene egy új halra) mert leélik az életüket mire elnevezed őket. Nem bunkóságból mondom csak nehogy már egy ilyen kérdést kelljen újra kiemelni. Azt hiszem volt valaki aki az aranyhalával volt hasonló dilemmában, véletlenül az nem a te kérdésed volt? :D
25/26 A kérdező kommentje:
24
Nem nem az enyém volt. Még nincsennek meg úgymond karácsonyra veszek magamnak, és még az aváriumokat tervezem(már egész jól néz ki, figyelembe veszem az igényeit a trendet és saját ízlésemet) Gondoltam kiemelem hátha kapok még pár jó ötletet.
2021. nov. 11. 18:24
26/26 Tevenyereggyarto válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!