Az igaz, hogy a pink- a zöld-, és a sárgadánió színezett hal?
nemigaz:)
nekem pink dánióim vannak, normál haltápot esznek és rózsaszinek:)
ők sajnos génmalipuláltak, a továbbtenyésztés miatt szinesek:)
Nem szines táp a megfejtés amugy. De a pint az tuti nem színezés eredménye. Gyakran ugy tenyésztenek ki színváltozatokat hogy ha van egy különleges színű pár, pároztatják őket, a kicsik közül a különlegeseket válogatják ki és mási k kölönlegesekkel pároztatják, és igy lesznek a szép halak, pl a gömb molly is iylen válogatás eredménye de a szép piros red cherry garnélák is így születnek. csa k aztán jönnek a gondok a beltnyészet miatt...
A színezés egy formája a tetoválás ami meglehetősen új a piacon, de remélem nem terjed el soha sem.
Génmódosítottak a diszkóhalak, és a rikítózöld -piros, -sárga, az mesterséges beavatkozás színei, de a dániók szerintem kitenyésztést kaphatnak max.
Mellesleg nincs olyan színmegnevezés a magyar nyelvben hogy pink! Értelmes emberek rózsaszínnek nevezik a rózsaszínt és nem pinknek!!! Ajánlom neked is!
09-03 20:42
A szakterületi ismeretek nem jelentenek műveltséget, vagy nyelvi helyességet! Manapság divat a szennymédia által ránktukmált trendi kifejezéseket használni, mintha a magyar nyelv nem lenne eléggé jó vagy menő nekik. Ezért rühellem ha valaki képtelen a magyar nevén nevezni a dolgokat!
09-03 20:43
Én nem kötekedni járok ide, talán ezért is nem csak a kötekedésemet írtam válaszként!
Élőben is suttyónak tartom azt aki képtelen az anyanyelvén helyesen beszélni!
De ennyi erővel te biztos Pink Panther-t olvastál gyerekkorodban és nem Rózsaszínpárducot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!